Jag önskar att ni alla var här nu och kunde känna doften av nybakade kanelbullar. Jag äter till 95% glutenfritt på grund av att min mage inte gillar gluten. Jag har länge velat baka bullar men inte vågat eftersom det är knepigt att baka glutenfria saker som ska vara fluffiga. Men i vintras bakade jag glutenfria lussekatter som blev ljuvliga! Jag tog modet till mig idag och ändrade lite i lussekattsreceptet och gjorde kanelbullar. Jag har nu i kväll provsmakat två bullar med ett glas kall mjölk och NOM NOM NOM! Fluffiga, goda kanelbullar som var enkla att baka. Ska nog rama in det där receptet för det är här för att stanna. Nu ligger receptet långt bort från mig och datorn men ska försöka komma ihåg att lägga upp det här så att fler kan få njuta av goda glutenfria bullar.
Hoppas kollegorna blir glada och gillar bullarna lika mycket på fredag när jag ska bjuda på dem.
/Sofie
Lämna ett svar